VOIMAANNUTTAVA UNELMAKARTTA & VOIMAKORU -WORKSHOP

Haluatko antaa unelmillesi siivet? Haluatko löytää oman polkusi unelmin kartalla?

Kasperiina järjestää ihania Unelmakartta & Voimakoru -kursseja esim. ystäväporukoille tai työyhteisöille. Kurssin aikana opit konkretisoimaan unelmasi Unelmakartalle ja opastamme, miten voit valjastaa sisäisen voimasi toteuttamaan unelmiasi. 

Koska itse uskon tähän tekniikkaan ja olen todennut sen omakohtaisesti todella toimivaksi, minulla on ilo järjestää tämä kurssi upean Sirpan kanssa.  

Sirpa Ärilä on toiminut hyvinvointialalla vuodesta 2008 asti ja tällä hetkellä kouluttaa päätyönään LCF Life Coacheja® Valmentamossa. Lisäksi Sirpa on opiskellut NLP Masteriksi. Peruskoulutukseltaan Sirpa on tradenomi ja MBA (HRM).

Sirpa intohimo unelmakarttoja kohtaan on tehnyt siitä koko hänen perheensä unelmatyökalun ja Sirpalla on monia hauskoja ja koskettaviakin tarinoita elävästä elämästä aarrekarttojen voimasta.

 Sirpan ominaisuuksia kouluttajana kuvaa Sirpan työstään saama opiskelijapalaute:

"On sydän.

On viisaus.

On läsnäolo.

On halu tehdä hyvää.

Muuta ei tarvita. Se riittää."

Aarrekartan tai unelmakartan, kuten me karttaa nimitämme, lisäksi kurssilla tehdään voimakoru, johon ankkuroidaan unelmakartan asiat.

Voit varata kurssin ryhmällenne sopivaan aikaan. Kurssin kesto on 4 h ja vähimmäisosanottajamäärä on 6 hlöä. Kurssin hinta on 139 € sis. alv 24 % ja lisätietoja voit kysyä sähköpostitse merja(at)kasperiina.fi.

Tervetuloa antamaan unelmille siivet iloisessa seurassa. Opit tekniikan, jota voit hyödyntää yhä uudestaan ja uudestaan & opit valjastamaan luovan voimasi toiminnaksi kohti tavoitteittasi ja unelmiasi. Tästä taidosta on sinulle hyötyä nyt ja tulevaisuudessa!

  

Kasperiina Oy

Merja Pesonen

merja(at)kasperiina.fi

p. 0400 502 149